Tuesday, May 18, 2010

WEEKDAY MTWTFSS & Monki Opening







Wohoo, Monkin ja Weekdayn avajaiset, allekirjoittaneen ensimmäinen muotihäppeninki, takana ja voin todeta, että tähän voisi jopa tottua! Oli oikein kiva meininki ja tämännäköistä kuvamateriaaliakin saatiin.

Taisin paljastua ensikertalaiseksi ainakin (yksi asia mainitakseni) siinä, että innoissani hipelsin kaikkea kivaa, mitä rekeillä roikkui. Suurin osa vieraista hengaili khuuleina sen oloisina, että "onhan näitä kokkareita nähty" tai että "oon ostanu puolet näistäkin rytkyistä alennuksessa Tukholmasta jo VIIME kuussa". Tärkeintä on ilmeisesti olla paljastamatta sisällään hippaloivaa innostusta siitä, että jee näitäkin saa nyt Lindexiä vastapäätä. Voihan siinä piillä toki myös pieni haikeus juuri siitä, että tästä eteenpäin kaikki muutkin suomalaiset tietää Monkin olevan kiva juttu.

Muttamutta omasta mielestäni tämä oli kyllä ehdottoman hyvä aloitus muotipainotteiselle (ja toivottavasti yhtä helteiselle) kesälle, ja kuvien räpsiminen ja bilefiilistely vaatekaupassa Dianan seurassa oli enemmän kuin miellyttävä tapa viettää iltaa kesken koeviikon. Enää tarvitsee opetella olemaan moikkaamatta kaikkia niitä bloggareita, joiden ajatusten parissa vietän jopa liikaa aikaa viikoittain, ja jotka kuvittelen kuuluvan tuttavapiiriini, mutta jotka tajuan näkeväni tosielämässä ihka ensimmäistä kertaa vasta siinä vaiheessa, kun "kohennan tässä kampaustani"-liikesarja on jo liian myöhäistä toteuttaa uskottavasti.

Asianmukaista käyttäytymistä siis harjoitellaan. Päällä ei kokeen kautta paikalle marssineella ollut tällä kertaa sen juhlavampaa kuin Zaran farkkushortsit ja valkoinen T-paita H&M:n miesten osastolta, kengät Topshop. Sinisten kynsien lisäksi sormia koristi uusi lempparini, vanhasta hopalusikasta käännetty sormus, jonka tekijä on eräs keskisuomalainen korutaiteilija (nimestä ei muistikuvaa).

Nyt kutsuu kuitenkin sänky ja huomenaamulla englannin koe. Over and out.

---

We visited the Swedish brands' Monki and Weekday store openings tonight, and I'm really excited about my first visit to a fashion event. I almost made a fool out of myself by saying hi to people I think I know but who I then realized are the bloggers I weekly follow. Well, anyhow, it was a nice way to spend an evening in the middle of my exams at school. I was wearing Zara shorts and H&M mens' T-shirt and shoes from Topshop. On my finger I had my new favorite ring and light blue nail polish. Summer!

Now I'm gonna hit the hay for it'll be an exhausting English exam in the morning. Nighty night!

No comments:

Post a Comment