Monday, May 17, 2010

Kaksiulotteista muotia, matkailua, ruokaa, ELÄMÄÄ!


Eräänä keväisenä perjantai-iltana saimme bileissä loistavan idean yhteisestä blogista. Yhteiset tapaamiset bloggailun, nettishoppailun ja muun muotisurffailun parissa voisi kanavoida omaan blogiin, ja samalla keventää kuormaa poikaystävien niskasta. Haluamme jakaa intohimomme muotiin muiden kaltaistemme elämänrakastajien kanssa ja höpöillä innostuksestamme rauhassa ilman poikien karsastavia katseita.

Olemme reilu parikymppisiä opiskelijoita vaihtelevilla shoppailubudjeteilla, ja inpsiroidumme niin catwalkeista kuin katumuodistakin. Diana nauttii rennon elämäntyylin lisäksi ruoanlaitosta, kevään ensimmäisestä linnunlaulusta, Turun kesästä, kengistä ja etenkin matkailusta.

Maria opiskelee hyödyllistä, mutta raastavan tylsää alaa ja haaveilee taiteilijan urasta, inspiroituu kaikesta, mikä menee vähän yli, ja yrittää opetella tuntemaan Helsinkiä muutenkin kuin muotilehtien sivuilta. Marian tapana on haksahtaa erilaisiin asioihin, ja muotilehti- ja -blogiaddiktio on venynyt nyt sellaisiin mittasuhteisiin, että on aika purkaa jotain jonnekin.

Näillä mennään!

xx

No comments:

Post a Comment