Wednesday, June 16, 2010

Lennolle lähdössä?


Heini Turunen: Brainstorming, 2010 (Acrylic on board)

Nyt on sellainen juttu, että tämä tyttö on taas ihan innoissaan. Kyseessä on nimittäin Helsinki-Vantaan lentokentällä esillä oleva ARTPORT-näyttely. Työt ovat maalaustaiteen opiskelijoilta, jotka ovat käyneet tutustumassa lentokentän toimintaan ja toteuttaneet tältä pohjalta sarjan maalauksia. Lumouduin täysin ja olin valmis kantamaan ainakin puolet töistä kotiin samantien hintalapuista huolimatta.

Törmäsimme 2-terminaalissa myös tutumpaan näyttelyyn, nimittäin hornet-lentäjä Henrik Elon valokuviin, joita onkin päässyt ihailemaan jo useammissa eri yhteyksissä. Kuvat on otettu kuvakulmasta, mistä olisi astetta mielenkiintoisempaa maailmaa katsella, ja vievät mukanaan hävittäjälentäjän arkeen (jos sitä nyt arjeksi voi kutsua).

Nyt siis jos on lomalento tähtäimessä, niin käväiseppä check-inin jälkeen ihastelemassa ja fiilistelemässä.

Artport sijaitsee 2-terminaalin toisessa kerroksessa lokakuuhun asti ja Henrik Elon valokuvia voi nähdä tuloaulassa 2A elokuun loppuun asti.

Mikäli tilanne on sama kuin allekirjoittaneella eikä kaukomatkoja ole tiedossa, voi näyttelyn käydä tarkistamassa muuten vaan, sillä näyttelyihin on vapaa pääsy.

Antti Mikkola: Maalaus pilven alla, 2010 (Oil on board)

---

In case you're about to fly from/to Helsinki-Vantaa airport I suggest that you check out these exhibitions! There are paintings from Aalto University's fine art students on the 2nd floor of terminal 2, and photos by F18 fighter pilot Henrik Elo from the Finnish Air Force on the first floor (in the arrivals 2A).

Interesting, beautiful and inspiring!

-Maria

(photos by me, sorry about the quality)

No comments:

Post a Comment